031-711 94 00 info@human-touch.se

Maria Bouvin

Konsult, samtalscoach och mindfulnessinstruktör

Hej och Välkommen!

Min bakgrund:
Jag arbetade tidigare som advokat på en stor affärsjuridisk advokatbyrå under många år, tills jag kom på att det jag brinner för är att hjälpa människor att må bättre. Efter att även ha provat på domaryrket (som extern adjunkt på hovrätten) lämnade jag därför den traditionella juristvärlden och arbetade en kortare period på ett stort fackförbund för privata tjänstemän som coach och ombudsman. Ganska snart märkte jag att inte heller det var rätt yrke för mig och bytte bransch helt.

Idag är jag utbildad och diplomerad samtalscoach (enligt ICF) och utbildad och diplomerad mindfulnessinstruktör (genom Mindfulnesscenter). I utförandet av mina tjänster använder jag mig även av den erfarenhet jag har från tiden som advokat och som ombudsman där bl.a. föreläsningar, kommunikation, rådgivning och förhandlingar hörde vardagen till.

Tjänster:
Sammanfattningsvis erbjuder jag tjänster för hållbar utveckling av personer och organisationer för bättre liv och arbetsliv. Jag vill inspirera mina kunder att få energi och vilja att ta tag i sina utmaningar för att nå önskade mål och jag ger dem verktygen för att lyckas. Verktygen består av samtalscoaching, mindfulnesskurser, föreläsningar, utbildningar och andra verktyg så som CV-granskning, intervjuträning, tips och råd och ett generöst delande av egna erfarenheter; både personliga och yrkesmässiga.

Huvudområdet för de tjänster jag erbjuder är utveckling inom stresshantering och karriär för privatpersoner och psykosocial arbetsmiljö (däri bl.a. stresshantering) organisation för företag.

Arbetssätt
Jag anpassar alltid tjänsterna efter kundens specifika behov för att nå önskat resultat. Följande process används därför; 1) Nulägesanalys – var befinner sig kunden nu?, 2) Behovsanalys – vilket behov finns, 3) Genomförande av själva tjänsten och 4) Uppföljning.

Tjänsterna utförs med fördel under en viss längre tidsperiod för att uppnå optimalt resultat, men jag erbjuder även tjänster för enstaka tillfälle så som exempelvis coaching per timma eller enstaka utbildningsinsats eller föreläsning.

Värderingar
Mina ledord är omtanke, professionalism, energi och nytänkande.

Läs gärna mer på www.sannutveckling.se

Varmt välkommen att boka tid hos mig eller kontakta mig för frågor och konsultation

Maria Bouvin
Boka Maria

genom att ringa 070-373 15 07
Mail: maria@sannutveckling.se

Du kan också skicka meddelande direkt till Maria genom detta formulär:

Frågor och bokning

14 + 15 =

Share This

Dela detta!

Dela denna sida med dina vänner.