031-711 94 00 info@human-touch.se

Susanne Göransson

Hälsokonsult

Hej och Välkommen!

Jag heter Susanne och är utbildad Reiki- Karuna Reiki® Angelic Reiki® – Master/teacher. Jag är även utbildad Coach med över 3500 coachtimmar. Annat som jag studerat under åren är; grundmedicin, stresshantering, mentalträning, Powerthinking, NLP, osteopati, kinesiologi och flertalet andra kroppsbehandlingsformer. På universitetet har jag studerat konfliktlösning/Medling, arbetsmiljö, hälsa och ledarskap samt projektledning.

Jag har under mina 23 år som terapeut samtalat, coachat och behandlat tusentals människor med olika symtom och tillstånd. De upplever att de har blivit hjälpta av mina sessioner/behandlingar och med detta fått en bättre livskvalité, vilket känns riktigt fint och är drivkraften till mitt fortsatta arbete.

Jag vill gärna vara tydlig med att det ibland behövs annan kompetens och då är det en självklarhet för mig att rekommendera annan professionell behandling, terapi, sjukvård och företagshälsovård.

Jag driver Human Touch Body & Brain och i samarbete med övriga terapeuter kommer vi att göra allt för att du ska hitta tillbaka till det som är du och ditt sanna jag.

Jag vill verkligen önska dig varmt välkommen till mig och TACK för att du ger mig förtroendet att vara med på din resa ett tag.

Sessioner/Behandlingar

Jag kombinerar min behandling med samtal, kinesiologi/energiterapi och osteopati. Varje behandling är unik och anpassas helt efter dig. Jag erbjuder också  kurser inom personlig utveckling och NVC , Nonviolent Communication, chefsstöd, individuell- och parcoachning. Jag skräddarsyr kurser inom kommunikation, personlig utveckling och stresshantering.

Syfte

Mitt syfte med sessionerna/behandlingarna är att vägleda dig till att bli mer medveten om hur din kropp och själ synkroniserar i förhållande till varandra.

Hur går det till?    

Varande – Acceptans – Omfamning – Transformation

Mina sessioner/behandlingar vilar på några viktiga fundament, vilket är den röda tråden i sessionerna och som genomsyrar vårt möte och i det arbete jag utför. Dessa fundament är: ”Empati” och ”varandet” att jag som terapeut villkorslöst med fullständig närvaro lyssnar in och möter dig precis där du är, vilket hjälper dig som klient att bli mer närvarande. ”Accept” att acceptera det som är i exakt det varande ögonblicket. När den äkta acceptansen finns där, övergår känslan i ”Embrace” som betyder omfamning, att helt omfamna det som känns och är. I det sker en ”Transformation”, vilket innebär att du ändrar din vibration och gör en energihöjning.

Detta medför en upplevelse utav fysisk och emotionell ”lätthet”, där mer tillit, kraft och vördnad om dig själv blir mer integrerat.

Min intention

Min intention i mitt arbete är att bidra till mänsklig utveckling på fysisk, emotionell, mental och andlig nivå. Och min önskan är att du känner dig inspirerad och får lust till att utforska dig själv i syfte att hitta tillbaka till din kraft och det som är ditt centrum!

Boka Susanne Göransson

”Alltid fantastiskt bemötande! Susanne lyckas alltid ”träffa rätt” och ställa de rätta frågorna, samt se behovet för nu. Och som vanligt lämnar jag med ett lättare steg, ett inre lugn och klarhet. Tack!”

Anna

”Härligt bemötande och fantastisk behandling! Äntligen har jag hittat min personliga osteopat. Riktigt bra, kan verkligen rekommenderas!”

Elisabeth

”Susanne är en en gåva när själen behöver näring!”

Kina

”Underbart att få behandling av Susanne”

Nina

” Helt underbart att bli behandlad av Susanne och hela mottagningen har en lugn och helande atmosfär.”

Monika

”Efter möten med Susanne känns det plötsligt lättare att ta tag i allt som man gömt så länge!”

Britt-Marie

Share This

Dela detta!

Dela denna sida med dina vänner.