031-711 94 00 info@human-touch.se

Ann Nilsson

Känsloterapeut och utbildare

 
Hej och välkommen!

Embrace Therapy betyder omfamnande terapi och att ta emot…att omfamna känslan inom dig. Alla dina känslor är en del av dig, oavsett karaktär,  det kan vara så att du kanske bär på begränsningar som är förankrade i ditt vuxna jag på grund av händelser bakåt i tiden av ditt liv. Dessa begränsningar lyfter vi fram och balanserar så att du kan känna dig fri och balanserad i ditt inre.

Bli medveten, bli uppmärksam, bli ditt autentiska jag…

Känner du behovet av att bli förstådd, lyssnad på, bekräftad och att få känna dig sedd. Bär du på djupare funderingar som du har behov av att berätta för någon som förstår. Känner du att du är andlig och sensitiv och vill växa i det. Har tankarna gått till att undra om det finns något mer här i livet än äta, jobba för en karriär och få bättre materiellt liv, känns livet som ett ekorrhjul du inte kommer ur, vill du uppleva känslan av att känna lugn och att vara tillfreds på insidan?

Med ditt liv och ditt inre i fokus ges reflektion på vem du är –Egentligen. Många gånger kommer vårt inre i skymundan av alla måsten och förväntningar. Det kan kännas som om du tappar bort dig själv och kanske har du undrat –vem är jag? Vi fokuserar på ditt autentiska jag och i det som du eventuellt lever i just nu -det fiktiva. Ju mer du känner dig själv ju mer förstår du även din omgivning.

Vi samtalar om din självkännedom och för att komma ännu närmre din inre kärna kan vi även använda meditation och djupavslappning. Jag bemöter dina känslor, speglar dig och hjälper dig i balans. Lär känna dig själv, förstå dig själv, känn ditt inre…

Ann Nilsson - Känsloterapeut

Boka Ann

genom att ringa 0708-39 97 22

för mer info se Anns hemsida www.embracetherapy.se

Du kan också skicka meddelande direkt till Ann genom detta formulär:

Frågor och bokning

6 + 15 =

”Jag är enormt tacksam för att Ann kommit in i mitt liv och vägleder mig när jag behöver det! Hon är en person som jag starkt kan rekommendera till alla, vilket jag också gör.”

Annelie

”Jag rekommenderar varmt och hjärtligt att prova sessioner med Ann, oavsett var i livet eller i vilken situation man befinner sig i, då hon har en otroligt stark förmåga att guida och skapa inre balans.” 

Kristina

“Ann är den sortens person som gör dig fullkomligt bekväm att prata om ditt innersta. Hon har en fingertoppskänsla vad det gäller personen hon har framför sig och innehar ett otroligt lugn inför vad man talar om.”

Tony

Share This

Dela detta!

Dela denna sida med dina vänner.