031-711 94 00 info@human-touch.se

Ebba Tuominen

Cert. Massageterapeut

Hej och välkommen!

Jag heter Ebba och arbetar som Certifierad Medicinsk Massageterapeut.

Massage

Mitt absoluta mål är att hjälpa dig till en bättre livskvalitet! Jag använder mig utav olika massagetekniker för att uppnå absolut bästa resultat. Mina behandlingar är individuellt anpassade utifrån dina personliga behov.

Jag lägger ner stort engagemang och känsla i mina behandlingar och söker gärna orsaken till symtomen.

Metoden utgår ifrån djupgående klassisk massage där jag smärtreducerar och behandlar bl.a ryggskott, ischias, huvudvärk och migrän.

Som förebyggande och rehabiliterande åtgärd rekommenderas mina behandlingar även till idrottare på elit och motionsnivå.

Tack för en härlig massage. Ebba hittade rätt punkter på ett sätt som jag verkligen uppskattade och som i
efterhand har gjort min skuldra, axel och arm mycket bättre. Hon var uppmärksam på mig samt hade en härlig energi som smittade av sig. Kommer gärna tillbaka och rekommenderar varmt.

Hanna

”Härlig behandling och respektfullt bemötande. Rekommenderar Ebba varmt” 

Ann

”Supertrevligt och skönt som vanligt! Har letat efter en massör som min så länge. Känns så bra att ha funnit henne äntligen”

Parasto

”Ebba är mycket bra massör . Hon har en bred kunskap och kan även Reiki, kraniosakral terapi, healing. Har genuin känsla för vilken behandling som är bäst för kunden. Blir helad både i kropp och själ varje gång. Ett stort tack Ebba att du finns!!!

” Bästa massagen ever Ebba. Jag har prövat många”

Inger

Share This

Dela detta!

Dela denna sida med dina vänner.