031-711 94 00 info@human-touch.se

Förebyggande och rehabiliterande hälsopaket

Förebyggande och rehabiliterande Hälsopaket med komplementärmedicinsk och hälso- och beteendevetenskaplig inriktning!  

Human Touch Body & Brains Hälsopaket riktar sig till arbetsgivare med anställda som har behov utav en hälsoinvestering i förebyggande och rehabiliterande syfte. Vårt lilla Hälsopaket vänder sig till medarbetare som behöver ”dra i handbromsen” och hämta tillbaka sig själva i syfte att bli mer balanserade och medvetna om sin hälsa.

Våra två rehabiliterande hälsopaket med längre tidsram riktar sig till de medarbetare som har ”gått i väggen” och är sjukskrivna. Dessa hälsopaket passar även de medarbetare som är på väg tillbaka från sjukskrivning till arbete och kan komplettera en befintlig rehabiliteringsplan. Återhämtningsperioden ser olika ut för varje enskild medarbetare, därför kommer innehåll för hälsopaketen att anpassas helt efter medarbetarens behov.

Human Touch Body & Brain erbjuder tre Hälsopaket:

  1. Lilla Hälsopaketet (8 veckor)
  2. Mellan Hälsopaketet (12 veckor)
  3. Stora Hälsopaketet (16 veckor)

I våra Hälsopaket ingår träffar varje vecka och vid första träffen gör vi tillsammans en hälsoinventering och kartläggning utav nuläge och önskat läge, därefter presenterar vi ett förslag på strategi och behandlingsplan. Hälsopaketens innehåll består utav samtal, coachning, energi- och kroppsbehandlingar, stresshantering, mindfulness och mental träning.

Varför välja Human Touch Body & Brains hälsopaket? 

Vår intention med Hälsopaketen är att nå en djupare och varaktig förändring vilket hjälper medarbetaren att komma tillbaka till sin fulla potential.

Vi på Human Touch Body & Brain har mångårig erfarenhet av hälsofrämjande insatser. Med erfarenheter från både den traditionella sjukvården och komplementära alternativa behandlingsmetoder har vi skapat unika Hälsopaket som vilar mot ett holistiskt synsätt och djup förståelse för människans behov och problematik. Dessa Hälsopaket hjälper medarbetaren till en mer effektiv rehabilitering i syfte att hitta tillbaka till sin kraft och potential.

För mer information kontakta:

Susanne Göransson

Susanne@human-touch.se

Tel 031-7119400

Share This

Dela detta!

Dela denna sida med dina vänner.