031-711 94 00 info@human-touch.se

Företagsmassage

Företagsmassage - Human Touch Body & Brain

 

Att som företag erbjuda era anställda massage är ett sätt att minska sjukskrivningar, öka produktiviteten och vara en attraktiv arbetsgivare. Massage fungerar såväl i förebyggande som i rehabiliterande syfte. Det finns ett starkt stöd för att massage ger positiva effekter både fysiskt och mentalt med minskad sjukfrånvaro och lägre personalkostnader.

Massage är helt avdragsgillt för arbetsgivaren

Vinster med massage:

* Ökar koncentrationsförmågan och kroppens allmänna välbefinnande

* Har en avslappnad effekt på kroppen

* Har en lugnande effekt på nervsystemet

* Massage ökar blodcirkulationen

* Ger oss bättre sömn

* Motverkar spänningar vid smärttillstånd

* Stärker immunförsvaret

Hur går företagsmassage till rent praktiskt?

Vi skräddarsyr ett massageupplägg helt utefter era behov. Human Touch Body & Brains massörer kommer ut till er. Vi står för bänk, olja, handdukar och ni tillhandahåller ett rum för massagen. Alla anställda är även välkomna till våra fina lokaler mitt i centrala Göteborg.

Kvalitetssäkring

Human Touch Body & Brains massörer är alla diplomerade massageterapeuter och certifierade massörer av Branschrådet Svensk Massage. Massörerna är medlemmar i Kroppsterapeuternas yrkesförbund, har patient- och ansvarsförsäkring och följer branschens etiska regler.

Massörerna har även kompletterande utbildningar inom coaching, HLR, kost, näring och träning.

Referenser för företagsmassage

”Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Human Touch Body & Brain. Vi upplever dem som professionella, flexibla och service minded. Vi tycker att de levererar bra kvalitet och vi får alltid ett bra bemötande. Vi kan varmt rekommendera Human Touch Body & Brain!

Opera Software

”Vi på BDO tycker att en hälsosam livsstil är viktigt. Under namnet Välkommen hälsa drivs en mängd projekt externt och internt för medarbetarnas bästa, där subventionerad massage från Human Touch Body & Brain är ett av dem. Massage på jobbet ger oss ett bra sätt att arbeta förebyggande med friskvård och på sikt minska sjukfrånvaro och vanliga ”kontorsåkommor” som nack- och ryggbesvär. Massagen är en mycket uppskattad personalaktivitet”

BDO Göteborg

För information och offertförfrågan kontakta:

Susanne Göransson

Human Touch Body and Brain

telefon: 031-711 94 00

Mail: info@human-touch.se

Hämta broschyr

Share This

Dela detta!

Dela denna sida med dina vänner.