031-711 94 00 info@human-touch.se

Jakob Alm

Beteendevetare och Organisationskonsult

Hej och välkommen!

Effektiv kommunikation = effektivare företag

Att jobba i team och grupper är ett effektivt sätt att nå ett företags eller en organisations mål och visioner. På en dynamisk och levande arbetsplats finns det en bredd av personligheter och kompetens som kompletterar och lär av varandra. En förutsättning för en organisations eller företags framgång är att skapa ett samarbetsklimat med rak och tydlig kommunikation utifrån ömsesidig förståelse och respekt.

Jag hjälper företag och organisationer att utveckla kommunikationen och samarbetsklimatet på arbetsplatsen.. Genom föreläsningar fortbildningar och processtöd bidrar jag med verktyg för att skapa en varaktig förändring i kommunikation och förhållningssätt.

Tjänster:

Föreläsning

  • Inspiration till kommunikation

Boka en 1 timmes underhållande och inspirerande föreläsning som väcker många nya tankar kring kommunikation och relationer. Bäst av allt, ni får med er många konkreta verktyg att börja den förändring som ni vill se!

Fortbildning:

  • Effektiv kommunikation och feedback på arbetsplatsen, ½-dag

Hur gör man för att utveckla ett rakt och ärligt samarbetsklimat på arbetsplatsen? Utbildningen bygger på NVC-modellen som är en väl beprövad metod för att underlätta ömsesidig förståelse och hållbara lösningar med respekt för varandras olikheter och behov.

Forts. tjänster

  • Konflikthantering och medling för ledare, 1 dag

En av de viktigaste faktorerna för hur en grupp presterar är dess förmåga att kommunicera och hantera meningsskiljaktigheter och konflikter. Denna utbildning vänder sig till dig som är ledare och vill fördjupa dina kunskaper om grupputveckling, konflikthantering och medling.

Processtöd för grupper och individer

Jag processleder grupper som vill förändra och utveckla sitt samarbetsklimat. Jag coachar också personer i ledningsfunktion som vill utveckla sin kompetens i hantering av konflikter och utmanande samtal.

Boka Jakob

tel 0705-949169 E-post jakob@human-touch.se

Du kan också skicka meddelande direkt till Jakob genom detta formulär:

Frågor och bokning

13 + 7 =

”Vi har haft Jakob hos oss på Right Thing united med målet att vidareutveckla vår muntliga kommunikation och feedback. Nonviolent Communication, den modell Jakob jobbar utifrån är intressant som utgångspunkt för att utveckla dialogen i vilket bolag som helst, även utan redan existerande konflikter. Jakob lyckades fånga och entusiasmera gänget att ifrågasätta invanda mönster på ett fantastiskt sätt.” 

Henrik Björklund, CEO Right Thing united

Share This

Dela detta!

Dela denna sida med dina vänner.