031-711 94 00 info@human-touch.se

Massage

Massage
Svensk klassisk massage är massage och muskeltöjningar i friskvårdande syfte där massören kan behandla lindrigare besvär som uppstått på grund av muskelspänningar och för att motverka spänningar som skulle kunna förorsaka skador och problem vid senare tillfälle. Massören jobbar enbart med kroppens mjukdelsvävnader (hud, bindväv och muskler). De flesta massagebehandlingar syftar till att få dina spända och ömmande muskler att slappna av och öka din rörlighet. Massage ger positiva effekter både fysiskt och mentalt.

Idrottsmassage är djupgående och mer koncentrerat där spänningen finns. Idrottsmassage användes ofta tillsammans med muskeltöjning.

Koppning kan kombineras med massage , där man då använder olika stora koppor av glas eller silikon. Koppningsmassage utförs på muskler, leder och som punktmassage. Koppningen ökar ledarnas rörelseförmåga och kan utföras på nästan alla delar av kroppen. Det undertryck som skapas av koppar ger ökad blodcirkulation i hud o underliggande vävnad. Behandlingen ökar borttransporten av slaggprodukter och genom sina cirkulationshöjande och utrensande egenskaper kan kopplingen även användas vid behandling av celluliter.

Massagens goda effekter

* Massage ökar blodcirkulationen

* Motverkar spänningar vid smärttillstånd

* Stärker immunförsvaret

* Har en avslappnad effekt på kroppen

* Har en lugnande effekt på nervsystemet

* Vi sover bättre

* Ökar koncentrationsförmågan

* Ökar kroppens allmänna välbefinnande

Naturlig Facelift är ansiktsmassage som ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp.

Metoden är en kombination av beprövade japanska och indiska tekniker samt akupressur och reflexologi.  Massagen löser upp spänningar i ansikte, hals och huvud och bidrar till djup avslappning och inre frid.

Share This

Dela detta!

Dela denna sida med dina vänner.