031-711 94 00 info@human-touch.se

Stresshantering

Det autonoma nervsystemet består av det Sympatiska Nervsystemet, som aktiveras vid kamp, flykt och stress och det Parasympatiska Nervsystemet som aktiveras vid återhämtning, vila och sömn osv.

Vi kan se dessa två system som vågskålar och för att vi ska må bra behöver dessa skålar vara i balans i förhållande till varandra.

Vid upplevda stressymptom kommer det sympatiska nervsystemet att väga över och med detta kan olika symtom uppkomma. Detta är en signal på att hjärnan och kroppen behöver aktivera det parasympatiska nervsystemets vågskål med återhämtning och vila. Alltså lika mycket som man ger ut behöver man också plocka tillbaka i form av vila.

Boka Stresshantering

Vi hjälper dig att kartlägga och behandla din stress och vi ger dig förebyggande strategier och verktyg att förhålla dig till stress. 

Upplägg kan innehålla: samtal, energi- och kroppsbehandlingar, andningsövningar, coachning, mindful tapping , avslappning och meditation.

Ett session kostar 850 kr inkl. moms

Har frågor kring din stress och på vilket sätt vi kan hjälpa dig, ring Susanne på 031-7119400. Du kan också boka din tid under knappen BOKA.

Boka Susanne – Boka

Share This

Dela detta!

Dela denna sida med dina vänner.