031-711 94 00 info@human-touch.se

Susanne Göransson

Hälsokonsult

Hej och Välkommen!

Min vision är att bidra med inspiration, transformation och utveckling hos individer, i företag och i organisationer. 

Jag heter Susanne och jag har under mina 25 år som terapeut samtalat, coachat och behandlat tusentals människor med olika symtom och tillstånd. De upplever att de har blivit hjälpta av mina sessioner/behandlingar och med detta fått en bättre livskvalité, vilket känns riktigt fint och är drivkraften till mitt fortsatta arbete.

Jag vill gärna vara tydlig med att det ibland behövs annan kompetens och då är det en självklarhet för mig att rekommendera annan professionell behandling, terapi, sjukvård och företagshälsovård.

Jag driver Human Touch Body & Brain och i samarbete med övriga terapeuter kommer jag/vi att göra allt för att du ska hitta tillbaka till det som är du och ditt sanna jag.

Jag vill verkligen önska dig varmt välkommen till mig och TACK för att du ger mig förtroendet att vara med på din resa ett tag.

Sessioner/Behandlingar

Jag kombinerar min behandling med samtal, kinesiologi/energiterapi och osteopati. Varje behandling är unik och anpassas helt efter dig. Jag erbjuder också  kurser inom personlig utveckling och NVC , Nonviolent Communication, chefsstöd, individuell- och parcoachning. Jag skräddarsyr kurser inom kommunikation, personlig utveckling och stresshantering.

Syfte och intention

Mitt syfte med sessionerna/behandlingarna är att vägleda dig till att bli mer medveten om hur din kropp och själ synkroniserar i förhållande till varandra. Och min intention är att vägleda dig att nå en djupare och varaktig förändring på fysisk, emotionell, mental och andlig nivå.

Utbildning

Jag är utbildad Reiki- Karuna Reiki® Angelic Reiki® – Master/teacher. Jag är även utbildad Coach med över 3500 coachtimmar. Vidare har jag studerat osteopati, grundmedicin, stresshantering, MI, mentalträning, Powerthinking, NLP, kinesiologi, kroppsbalansering och flertalet andra kroppsbehandlingsformer. Universitetsstudier har jag inom konfliktlösning/Medling, arbetsmiljö, hälsa och ledarskap samt projektledning.

Boka Susanne Göransson

”Alltid fantastiskt bemötande! Susanne lyckas alltid ”träffa rätt” och ställa de rätta frågorna, samt se behovet för nu. Och som vanligt lämnar jag med ett lättare steg, ett inre lugn och klarhet. Tack!”

Anna

”Härligt bemötande och fantastisk behandling! Äntligen har jag hittat min personliga osteopat. Riktigt bra, kan verkligen rekommenderas!”

Elisabeth

”Susanne är en en gåva när själen behöver näring!”

Kina

”Underbart att få behandling av Susanne”

Nina

” Helt underbart att bli behandlad av Susanne och hela mottagningen har en lugn och helande atmosfär.”

Monika

”Efter möten med Susanne känns det plötsligt lättare att ta tag i allt som man gömt så länge!”

Britt-Marie

Share This

Dela detta!

Dela denna sida med dina vänner.