031-711 94 00 info@human-touch.se

Välkommen till oss!

Human Touch Body & Brains vision är att bidra med inspiration, transformation och utveckling hos individer, i företag och i organisationer.

Vår intention är att vägleda människor att nå en djupare och varaktig förändring på fysisk, emotionell, mental och andlig nivå.

Susanne Göransson driver Human Touch Body & Brain och under Human Touch gemensamma tak arbetar idag flertalet terapeuter och egna företagare med olika inriktningar inom hälsa och personlig utveckling. Tillsammans besitter vi gedigen kompetens och erfarenhet i traditionell västerländsk medicin, örtmedicin, energimedicin, hälso- och beteendevetenskap, organisationsutveckling, kommunikation, stresshantering, mindfulness, alternativmedicin och flertalet komplementärmedicinska behandlingsformer.

Med vår samlade erfarenhet och kunskap från olika professioner, kan vi erbjuda våra kunder ett större helhetsperspektiv inom hälsa och personlig utveckling.

För att du som kund ska få den professionella hjälp du behöver till optimal hälsa och personligt växande, har vi terapeuter i samråd med kunden ett nära samarbete mellan varandra.

Vi riktar oss till både privatpersoner och företag och vår fina mottagning finner du vid Pusterviksplatsen på Pusterviksgatan 15 i Göteborg. Vi besöker även företag när behov finns.

Varmt välkommen till oss på Human Touch Body & Brain!

Susanne, Jakob, Ebba,  Ann, Gun, Malin och Helena

Här kan du betala med Actiway
Share This

Dela detta!

Dela denna sida med dina vänner.